SalonWebsite

Is je website toe aan een nieuw webdesign of heb je nog helemaal geen website voor je salon? Wil je aan de slag om via je website klanten aan te trekken? Meer omzet in je salon door een goede website?

✓ 100% geoptimaliseerd

✓ Gespecialiseerd in salons

✓ Persoonlijke service

Dit zit er o.a. allemaal in een SalonWebsite

 

✓ Jouw nieuwe website binnen 4 weken online

✓ Onbeperkt aantal pagina’s

✓ Wij houden je website altijd up-to-date

✓ Onbeperkt aanpassingen doorsturen

✓ Mobielvriendelijk en Google geoptimaliseerd

✓ CMS wordpress + SSL-certificaat

✓ Speciaal voor de beautybranche

✓ AVG proof

✓ Gebruiksvriendelijk

✓ Social media integratie

✓ Aanleveren eigen teksten 

Wanneer ik aan het werk ga voor jouw nieuwe website, zorg ik dat hij uitstraalt waar jouw salon voor staat, dat de website precies bij je huisstijl past én met je beautyonderneming kan meegroeien. Nog belangrijker: dat de website jouw klanten aanzet om een afspraak in te plannen.

 

Wil je nu echt een keer een goede website laten maken? Slim, want je website is de kern van je online communicatie. De plek waar je klanten vaak voor de allereerste keer online met jou salon in contact komen. Dan wil je natuurlijk wel een goede indruk achterlaten. Je wil dat de website bij je past, en je ideale klanten aanspreekt. 

Bij het bouwen van je website, maak ik eerst samen met jou goed doordachte keuzes om het juiste resultaat te behalen. Ik zal je vragen stellen zoals: Wat zijn je doelstellingen? Wat zijn de kernwaarden van je beautyonderneming? En: Wie is je ideale klant? Met behulp van jouw input en mijn expertise begin ik aan een webdesign die de klanten aan je salon zal verbinden, vermaken en aanzetten tot actie! 

Meer dan de helft van alle zoekopdrachten in Google gaan via een smartphone of tablet. Voor een goede gebruikerservaring is een sterke mobiel vriendelijke website dus een must! Ik zorg daarom dat de website zowel op desktop als mobiel perfect werkt.

 Alle websites/webshops worden gebouwd in het CMS systeem van WordPress. WordPress is een responsive content management systeem en zal de basis zijn van jouw nieuwe website.

 

Sanne heeft mijn website volledig onder handen genomen. Mijn website is nu nog mooier, professioneler met veel meer functies. Sanne denkt erg goed mee, en als er ook maar iets is wordt het gelijk aangepast. Ik raad het iedereen aan!

Britt

Blink by Britt

Sanne heeft voor mij een super mooie en overzichtelijke website gemaakt. Precies wat ik in gedachten had ? heel erg blij met het eindresultaat!

Selina

Let's Face Beauty

Wij bouwen websites voor beautyondernemers

 

 

✓ Opstartkosten: € 599     ✓ Per maand: € 29

Wat zit er allemaal bij de SalonWebsite inbegrepen?

Er zit ontzettend veel in een SalonWebsite!

Het ontwerpen, de bouw van je website, gebruik van stockfoto’s, een domeinnaam, een domeinverhuizing, webhosting, onbeperkt aantal e-mailadressen, onderhoud, veiligheidsupdates, mobielvriendelijk maken, constante optimalisatie, onbeperkte hulp en ondersteuning, back-ups. Je betaalt nooit extra voor aanpassingen aan je website of extra advies.

Heb je al een domeinnaam en e-mailadres, dan kun je deze gewoon behouden!  

Wanneer is mijn website af?

Op het moment dat wij alle informatie hebben ontvangen, hebben wij ongeveer 4 weken nodig om het eerste concept van de website te maken.

Het is mogelijk dat het eerste concept nog niet helemaal perfect is en dat je nog wat aanpassingen wil laten doen. Daarom krijg je van ons een maand de tijd om de punten aan ons door te geven.

Heb je meer tijd nodig? Dan is dat geen probleem. De maandelijkse kosten worden echter wel na de eerste maand in rekening gebracht. Ook als de website nog niet online staat.

Waarom een maandbedrag?

De ontwikkelingen op online gebied gaan razendsnel! Om je website goed up-to-date te houden is het een must om bij te blijven en je website constant aan te passen. Bouw je nu een website maar doe je er niets meer aan dan kun je over een jaar weer een nieuwe website laten bouwen, omdat hij dan verouderd is.

Daarom is de maandelijkse betaling een perfecte oplossing. Wij kunnen je ontzettend veel extra service bieden en omdat wij constant de SalonWebsite optimaliseren raakt je website niet veroudert. Vaak wordt je na oplevering van je website aan je lot overgelaten, maar omdat SalonMarketing de SalonWebsite in abonnementsvorm aanbiedt, ben je altijd verzekerd van een goede website en goede service.

Nog meer voordelen:

Geen grote investering in 1 keer.
Door per maand te betalen hoef je geen investering van honderden euro’s te doen voor een oplossing zoals die van SalonMarketing.

Altijd up-to-date
Door de maandelijkse betalingen kunnen wij elke maand de benodigde (veiligheids)updates en optimalisaties doen. Op die manier is de SalonWebsite altijd up-to-date. Dit zorgt ervoor dat je website veilig is, maar ook dat hij beter door Google gevonden wordt.

Onbeperkt recht op ondersteuning
Omdat wij een doorlopende service aanbieden kun je bij ons altijd terecht voor ondersteuning bij je website.

Moet ik zelf nog iets aan mijn website bouwen?

Nee hoor, de website wordt volledig door ons opgeleverd. Heb je al een website, dan kunnen we daar alle informatie afhalen en aan de slag. Heb je nog geen website of is de informatie niet meer van nu, dan ontvang je van ons de benodige aanleverdocumenten. Hier vul je heel makkelijk in welke informatie wij op je website kunnen zetten.  

Wat moet ik doen als ik iets wil aanpassen?

Wil je een aanpassing op je website laten doen, dan kun je deze gewoon naar ons mailen. Je krijgt onbeperkte gratis ondersteuning bij je SalonWebsite. 

Hoe zit het met opzeggen?

Je sluit je SalonWebsite abonnement af voor een jaar. Na het eerste jaar kun je het abonnement op elk moment (per maand) eenvoudig opzeggen. Je hoeft ons daar alleen maar een e-mail voor te sturen.

Bestel nu jouw SalonWebsite

Zodra je jouw SalonWebsite hebt besteld nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Na ongeveer twee tot vier weken kunnen we het eerste concept aan je laten zien! 

Meer over SalonMarketing…

Op een persoonlijke wijze helpen wij bij het groeien en sterker maken van salons. Dit doen wij op een unieke manier met verfrissende resultaten waarmee de salon zich écht kan onderscheiden.’

Warm & persoonlijk –  Ik werk graag nauw samen met mijn klanten op een warme en persoonlijke manier. Deze manier zorgt voor de juiste commitment in de samenwerking.

Intuïtief & Transparant – Ik werk graag vanuit mijn intuïtie. Ik voel goed aan wat er nodig is voor mijn klanten en wat de volgende stappen zijn. Daarnaast communiceren wij alles op een eerlijke en transparante manier.