Vandaag het bewogen salonverhaal van Silvia van Silvi’s Nail salon!

Mijn naam is Silvia van Silvi’s Nail salon, ik ben 44 jaar en ik woon en werk in Pijnacker.

Begin 2003 ben ik gestart met de allround opleiding tot nagelstyliste. Het leek mij leuk te gaan nagelen. Al snel kwam ik tot de conclusie dat ik na de opleiding gevolgd te hebben nog heel veel miste en liep tegen problemen aan die ik niet kon oplossen. Ik stond op het punt het op te geven toen ik Professionails ontdekte. Daar leerde ik heel veel en dit heeft mij ertoe gebracht mijn eerste nagelstudio te openen.

Het ging goed en steeds beter. Daardoor besloot ik groter te gaan en ook mijn eigen groothandel en opleidingscentrum te openen! Ik leefde mijn droom tot het noodlot toesloeg. Er brak brand uit bij mijn buren en ook mijn zaak ging in rook op. Huilend zat ik op de stoep, mijn ziel en zaligheid zat hierin.

Silvi's Nail salon

Zonder de steun van mijn vrienden had ik het allang opgegeven. Maar in moeilijke tijden leer je mensen kennen. Mijn cursisten kwamen uit het hele land en iedereen stond klaar om me te helpen. Waar ik tot op de dag van vandaag nog heel erg dankbaar voor ben. Ik ging door en werd groter en groter! Ik leerde, groeide en maakte lange dagen.

Ik groeide zo snel dat ik al aan personeel kon gaan denken. Maar toen sloeg het noodlot in 2007 opnieuw toe. Ik kreeg een hersenbloeding. Hierdoor kon ik bijna twee jaar niet werken en ging mijn mooie bedrijf failliet. Het voelde alsof ik gefaald had. Mensen dachten dat ik mijn zaak zomaar had gesloten. Ze wisten niet van mijn gezondheidsprobleem. Toen ik eenmaal weer een beetje op de been was heb ik alle cursisten bij een vriendin in het tuinhuisje hun cursus laten afmaken. Ik verdiende hier niets aan maar ik wilde afmaken waar ik met hen aan was begonnen.

Silvi's Nail salon

Door er volledig voor te gaan, niet bij de pakken neer te gaan zitten en telkens opnieuw een positieve mind te hebben ben ik nu weer volledig terug in de business. Ik heb een hele mooie overeenkomst met het UWV gesloten dat ik de enige ben in Nederland die dames op mag leiden die via het UWV gestuurd worden. Een positie waar menig groothandel jaloers op is.

Tijdens dit groeiproces heb ik ook een merk gevonden dat helemaal bij me past: recht voor zijn raap, eerlijk en goede kwaliteit. Een merk dat is ontwikkeld door en voor nagelstylistes en waarbij zelfs mijn stem telt: Urban Nails.

Silvi's Nail salon

Ja, ik durf te zeggen dat ik gelukkig ben, ondanks alle tegenslagen. Ik heb van een hobby mijn werk gemaakt en werk daardoor elke dag heel graag.

Mochten er dames zijn die geïnspireerd geraakt zijn door mijn verhaal, ze zijn van harte welkom om meer informatie te komen halen bij mij in de salon.

Volg Silvi’s Nail salon via onderstaande links!

Instagram: silvisnailsalon

Facebook: silvisnailsalon

Website: silvisnailsalon.nl

Silvi's Nail salon

%d bloggers liken dit: