Vandaag het prachtige SalonVerhaal van Debby Stals van Choice Nails and Extensions uit Weert. Zij levert het bewijs dat je met passie en doorzettingsvermogen een prachtige zaak op kunt bouwen. Lees hieronder haar verhaal.

Hey mijn naam is Debby Stals van Choice Nails and Extensions uit weert! Ik ben 32 jaar en mama van 2 kids. In 2005 gestart als administratief medewerker bij een groothandel in kunstnagels. Omdat de meeste bestellingen nog via de telefoon gingen, moest ik de nagelstylistes natuurlijk ook adviseren. Daarom ben ik op de zaterdagen de cursus Nagelstyliste op het werk gaan volgen.

Sinds mijn 17e zet ik nagels maar heb nooit de stap durven nemen om een eigen zaak te starten.  Maar eindelijk na 12 jaar heb ik toch de stap genomen. Ik stond er opeens alleen voor met twee kinderen toen (2 jaar en 10 jaar) en ik wilde mijn kinderen een goed leven geven, wetende dat 40 uur voor een baas werken niet fijn is voor de kindjes. De uitkomst was de nagels weer oppakken, maar hoe?!

Januari 2017 ben ik begonnen bij een call center voor 3 dagen in de week (17 uur per week). Helaas niet genoeg om van rond te komen, dus kreeg ik een aanvulling van de gemeente. Omdat ik zelfstandig wilde worden, heb ik een gesprek aangevraagd met mijn contactpersoon om met behoud van de aanvulling een eigen bedrijf te starten. Na een aantal gesprekken zijn ze ermee akkoord gegaan! Op 1 mei 2017 heb ik mij ingeschreven bij de KVK en vanaf oktober 2017 had ik geen aanvulling van de gemeente meer nodig! Eindelijk een hoofdstuk afgesloten en op eigen benen verder!

De eerste maand had ik maar 7 klanten maar al snel werden het er meer. Na maandenlang elke dag aan de keukentafel werken kwam er een nieuwe kans. Verhuizen ging niet, maar mijn opa en oma boden aan om mijn schuur te verbouwen als nagelsalon. Super lief en een maand later op 1 december 2017 zat ik erin!

Vanaf januari 2018 kon ik meer in de nagelstudio gaan werken en nog maar 2 dagen (12 uur) in het call center. En al snel daarna in mei 2018 kon ik mijn baan bij het call center opzeggen en fulltime aan de slag in mijn eigen zaak! Ik heb mijn baan vaarwel gezegd en heb geen moment spijt gehad. In de korte periode van 1,5 jaar dat ik mijn eigen zaak heb, ben ik ontzettend trots op waar ik nu sta. Mijn foto’s worden gedeeld op social media en ik zelfs klanten die van ver komen om door mij hun nagels te laten doen! Wat een eer!

Ik ben nog lang niet uitgeleerd en blijf zeker niet stil staan. Ik wil mijzelf constant weer perfectioneren en ben niet snel tevreden.  Ik voel mij super vereerd dat mijn klanten telkens weer terug komen. “Ik ben ik” en dat maakt misschien mijn nagelsalon wel speciaal. Ik wil dat mijn lieve klanten en ikzelf beiden trots zijn op de set die is gemaakt. Of dat nu 1,5 uur heeft geduurd of 2 uur dat maakt niet uit als het eindresultaat maar gewenst is!

Ik ben blij dat ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt! Dankjewel voor de dames die telkens weer in mij geloven!

Liefs, Debby Stals

Wat een inspirerend verhaal!

Wil jij jouw verhaal ook delen? Mail dan naar info@salonmarketing.nl.

Liefs,

Sanne – SalonMarketing

? Volg ons ook op Facebook en Instagram

%d bloggers liken dit: