Vandaag het inspirerende SalonVerhaal van Jolanda van Brow Bar Obdam. Zij levert het bewijs dat je in korte tijd een prachtige salon op kunt bouwen! Lees hieronder haar verhaal.

Op 1 april 2017 (no joking) ben ik, Jolanda, mijn salon Brow Bar Obdam gestart. Naast mijn fulltime job als projectmanager bij een beauty bureau werkte ik in de avonden en weekenden als Brow Artist. Waar ik gehoopt had binnen een half jaar mijn opstartkosten terug te verdienen draaide ik na 2 maanden al winst, met een overvolle agenda!
Via via kwamen er nieuwe klanten bij en iedereen bleef terugkomen. Al snel installeerde ik op mijn website een online agenda (Dit scheelde een hoop appjes, agenda omzettingen etc.) en mijn klantenkring werd alsmaar groter. Meer en meer ging ik in de salon werken en steeds wat minder voor mijn werkgever. Dat ondernemen, wat is dat gaaf! Maar wat brengt het ook veel uitzoekwerk, en moeilijke beslissingen met zich mee.
In november verhuisde ik van een kamertje in huis naar een aanzienlijke ruimte in een sportschool, voor mij was dit het begin van een echt bedrijf! Ik nam een ZZP’er aan en inmiddels zijn we met zijn drieën en zetten wij ons volop in voor de salon.
Op mijn 1 jarig jubileum mocht ik Brow Bar Obdam benoemen tot officieel erkent opleidingspunt en distributeur van het hennamerk BrowTastic. Het geven van cursussen is zo ontzettend leuk om te doen! De groothandel loop ook al aardig en het is ontzettend leuk dat je naast saloneigenaar ook veel online te vinden bent. Delen van kennis, op zoek naar nieuwe ontwikkelingen, verbeteringen, het inspireert mij ontzettend.
Ik ben ervan overtuigd dat de wenkbrauwsalons niet meer weg te denken zijn. Op naar wat de toekomst ons brengen gaat!
Liefs, Jolanda Munster – Nijman

Wat een inspirerend verhaal!

Wil jij jouw verhaal ook delen? Mail dan naar info@salonmarketing.nl.

Liefs,

Sanne – SalonMarketing

? Volg ons ook op Facebook en Instagram

%d bloggers liken dit: