Wij zijn op dit moment op vakantie maar we willen jullie uiteraard blijven inspireren met mooie verhalen! Vandaag is het tijd voor het derde SalonVerhaal! De jonge, ambitieuze Pauline van Beauty by Pajen in Alkmaar geeft ons een kijkje in haar leven.

Mijn leven als eigenaresse van Beauty by Pajen

Het begon allemaal met het kopen van een huis. Wat doe je dan met je bedrijf? Ik heb samen met mijn vriend een huis gekocht en veel geïnformeerd voor mijn eigen bedrijf. Ik merkte namelijk al vanaf het begin van mijn schoonheidsspecialiste opleiding dat dit is wat ik wilde doen! Mijn eigen salon runnen!

We kochten een huis, hebben een kamer volledig omgetoverd tot beauty- en pedicure salon en toen werd mijn droom werkelijkheid. Op 20 jarige leeftijd runde ik mijn eigen salon.

In combinatie met een baan op de klantenservice (40 urige werkweek) runde ik mijn salon van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat en sinds de zomer van vorig jaar heb ik 3 vaste werkdagen in mijn salon en ben ik de zondag vrij om buiten de salon te kunnen genieten!

Met veel plezier ontvang ik mijn klanten, maak ik ze mooier, drink ik koffie met ze en bespreken we alle leuke en minder leuke dingen. Ik vind het heerlijk, oprecht genieten!

Natuurlijk heb ook ik moeilijke tijden gehad in de 3 jaar dat Beauty by Pajen nu bestaat. Overwogen om te stoppen, heel wat tranen verder, maar uiteindelijk heeft mijn partner de doorslag gegeven om door te gaan.

5 juli besta ik 3 jaar en dit voelt zo goed, ik ben zo trots!

Ik ben begonnen als schoonheidsspecialiste, verder geleerd voor pedicure en ben nu hier en daar bezig met cursussen om mijn klanten tevreden te stellen met alle nieuwe hypes! Lash Volume Lifting, Henna Brows en in de toekomst komt daar nog voetreflex bij, zelfs voor dyslexie en ADD!

Ik doe (bijna) alles zelf! Ik krijg hulp met mijn boekhouding maar verder alle berichten op facebook, mail en telefoontjes doe ik zelf. Wel zie ik mezelf stiekem in de toekomst met uitbreiding en bijvoorbeeld een stagiair.

Nu na (bijna) 3 jaar heb ik een leuke klantenkring, doe ik alles wat ik leuk vind en ben ik vooral super trots dat ik mezelf nog steeds een trotse eigenaresse van Beauty by Pajen kan noemen!

Volg Beauty by Pajen via onderstaande links!

Instagram: beautybypajen

Facebook: beautybypajen

Website: Beauty by Pajen

Wil jij ook graag je SalonVerhaal delen? Neem dan contact met ons op!

%d bloggers liken dit: