SalonSocial

Is dit herkenbaar voor jou? Je hebt een volle dag gehad in je praktijk en op het moment dat je klaar bent denk je:
“Shit, ik heb nog niks op social media gezet!”. Geen tijd voor gehad… je was zo druk de hele dag en zie nu maar eens iets spontaan te bedenken.

Om in verbinding te komen met je  via social media is het belangrijk een duidelijk plan te hebben en zichtbaar te zijn. Het is toch zonde als jouw bericht maar een paar volgers bereikt nadat jij er veel tijd en energie in hebt gestoken. 

Wil jij je niet meer druk maken over sociale media en lekker doen waar jij energie van krijgt?

"

Wil je graag?

Zichtbaarheid op social media?

Meer klanten bereiken?

Meer reacties op je berichten?

Je verkoop stimuleren?

Diensten extra in de spotlight zetten?

 

 

Hoe gaat het in zijn werk?

w

Kennismaken

Eerst leren we elkaar kennen. Ik moet natuurlijk goed weten waar jouw bedrijf voor staat en wat je wil uitstralen. Natuurlijk gaan we ook samen brainstomen over de social media thema’s. 

Unieke uitstraling

We ontwerpen speciaal voor jouw salon een aantal templates. Hierdoor krijg je een duidelijke unieke uitstraling op social media. Denk hierbij aan het lettertype, de kleuren en je logo. 

l

Social Content Plan

De afspraken die we hebben gemaakt tijdens de kennismaking over de uitstraling en de designs voor de social media berichten komen hierin te staan. 

Designs

In combinatie met de op maat gemaakte templates ontwerp ik iedere maand social media berichten (afbeeldingen met tekst) over de thema’s die we hebben besproken. 

N

Check

Voordat de nieuwe maand begint ontvang je een e-mail van ons met de social media berichten voor de komende maand. Je kan dan nog aanpassingen doorgeven of de berichten goedkeuren. 

Inplannen

Zodra wij jouw goedkeuring hebben, plannen we alle berichten in op de juiste dagen. Je hoeft hier dus niets meer voor te doen! 

Prijzen SalonSocial

Moet ik zelf nog iets aan mijn social media doen?

Nee hoor, dit hoeft niet. Uiteraard mag het wel het is tenslotte jouw bedrijf. 

We adviseren wel altijd om de contentplanning aan te houden en bij eigen inbreng eerst te overleggen of gewoon door sturen zodat wij het in de planning kunnen toevoegen. 

Overigens kun je wel altijd stories plaatsen, dit raden we juist aan! 

Wat moet ik doen als ik zelf iets wil posten?

Wil je iets posten op je social media kanalen dan ben je daar natuurlijk helemaal vrij in!

Hoe zit het met opzeggen?

Je sluit SalonSocial af voor een half jaar. Na deze 6 maanden kun je het abonnement op elk moment (per maand) eenvoudig opzeggen. Je hoeft ons daar alleen maar een e-mail voor te sturen.

SalonSocial aanvragen

Zodra je jouw SalonSocial hebt besteld nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!