SalonCoach

 “Trajecten voor Beautyondernemers die persoonlijk en zakelijk willen groeien”

Ben jij die ambitieuze, leergierige beautyexpert die verder wil groeien? 
Wil je meer ideale klanten, meer omzet en meer structuur & balans in je business?

Heb jij jarenlange ervaring of ben jij startende beautyondernemer? En wil jij…

 Je omzet verhogen en meer klanten?
 Doelen en targets stellen en behalen?
 Je branding verbeteren en een duidelijk marketing plan?
 Je website optimaliseren?
 Meer naamsbekendheid en online zichtbaarheid?

 Personeel aannemen en een team opbouwen?
• Rust, structuur en een goede werk/privé balans?
• Nieuwe ideeën en inzichten voor je salon?
• En wil je aan het eind van de dag naar huis met een plan van aanpak waar je zelf verder mee kunt werken om je doelen te behalen?

Is je antwoord ja? Ik help je graag!

SalonCoach Sanne
Beautyondernemer Sanne Bolck laat op een prettige manier zien hoe jij als beautyondernemer je salon kunt laten groeien. Ze helpt je om je doelen te vinden, targets te stellen én op gestructureerde en effectieve manier te werken.  Sanne is als adviseur en sparringpartner een luisterend oor, daagt je uit, laat je op een andere manier naar je eigen salon kijken. Ze is eerlijk, zorgt voor structuur in je werkzaamheden, overzicht in het ondernemen en maakt samen met jou een concreet plan van aanpak én geeft advies over de onderstaande onderwerpen.

ONDERWERPEN
Onderwerpen die tijdens een adviestraject aan bod komen, zijn o.a. doelen en targets stellen, social media, communicatie, online zichtbaarheid, website optimalisatie, branding en marketing. Daarnaast is er aandacht voor bloggen, vloggen, personeel, financiën, werk/privé balans en gestructureerd en efficiënt werken en eventueel andere onderwerpen die jij als beautyondernemer wil behandelen.

PERSOONLIJK ADVIESTRAJECT
Elk adviestraject is uniek en wordt aangepast op de wensen en vragen van jou als ondernemer.

  PERSOONLIJK ADVIESTRAJECT

  Een adviestraject bestaat uit drie stappen die hieronder staan beschreven en Sanne helpt jou als beautyondernemer met:

  • Doelen & targets stellen én deze te behalen
  • Overzicht, structuur en de juiste mindset
  • Groei realiseren op zakelijk en persoonlijk gebied
  • Sanne geeft duidelijk advies over je beautyonderneming
  • Sanne is een eerlijke sparringpartner voor jou en je beautyonderneming

  STAP 1. Intake
  Het traject begint met een vragenlijst die je vooraf invult en terug stuurt naar Sanne. Door middel van de antwoorden kan Sanne jou en je beautyonderneming beter leren kennen. Daarnaast is er de mogelijkheid om de punten aan te geven waar jij graag aan wil werken tijdens de adviesdag.

  STAP 2. Adviesdag
  Tijdens de adviesdag ga je aan de slag om een sterke basis neer zetten voor jouw als persoon en je beautyonderneming en stel je samen met Sanne de doelen en targets voor het komende jaar. Er wordt een marketingplan en een plan van aanpak gemaakt. Met dit plan van aanpak kun jij na de adviesdag direct aan de slag. De adviesdag duurt één dag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

  STAP 3. Reflectiegesprek
  Een maand na de adviesdag is er een contactmoment via skype of telefoon. Tijdens dit gesprek gaan we bespreken hoe het gaat en kun je vragen stellen en sparren met Sanne. Na het reflectiegesprek is het adviestraject afgerond en kan je eventueel kiezen voor een vervolg coachingstraject 

  RESULTAAT 
  Het doel van een adviestraject is om in de actiestand te komen. Je doelen en targets neer te zetten, de genoemden onderwerpen aan te pakken en met het plan van aanpak die je samen met Sanne maakt zelf aan de slag kunt gaan. Hierdoor ga jij je doelen bereiken en je salon laten groeien. 

  SALONMARKETING COMMUNITY
  Voor de adviesdag word je uitgenodigd om lid te worden van de besloten #GlowYourSalonCommunity groep op Facebook. Deze groep is speciaal voor beautyondernemers die een cursus of advies,- of coachingtraject bij SalonMarketing hebben gevolgd. In deze groep wordt je geïnspireerd én kun je sparren met andere beautyondernemers! Heb je een vraag? Zit je ergens mee? Of wil je jouw succes delen? Vraag of deel het met de beautyondernemers in deze groep. Sanne plaatst zelf ook regelmatig een tip of ervaring en beantwoordt vragen van ondernemers.  

  TARIEVEN

  Persoonlijk adviestraject € 499,- ex. btw

   Aanmelden voor een traject kan via info@salonmarketing.nl

   Al een tijd volgde ik Sanne “onbewust” op Facebook. Na een tijd had ik behoefte aan coaching en ben op zoek gegaan wie mij daarbij zou kunnen helpen. uiteindelijk had ik een selectie van 3 en uiteindelijk 2 coaches. En ineens las ik weer een bericht op Facebook van Sanne en dacht: Oh ja zij is ook een coach. Toch ook even met haar contact opgenomen en heb besloten om ook met har in zee te gaan. Ze heeft eerst een zeer uitgebreide vragenlijst toegestuurd waarbij je inzichten krijgt die ik al wist maar door drukte niet echt had opgepakt. Daarnaast moest ik alles invullen waardoor ik er wel aan de slag moest gaan. Dan gaan in een keer je ogen open. Ze is daarna naar de salon gekomen om alles te bespreken en samen een plan van aanpak te maken. Dingen vielen op zijn plek en ik ben die zelfde avond nog aan de slag gegaan en heb alles in werking gezet. Binnen een maand had ik zo goed als alles uitgevoerd en had ik nog een contactmoment met Sanne om te bespreken of er nog knelpunten waren. Ook tussendoor was er gelegenheid om advies in te winnen en dat is altijd fijn. Zo heb je waar nodig een klankbord van iemand die al taken met dezelfde problemen gehandeld heeft. Ik ben blij met de stap die ik heb gezet en kan weer verder naar de volgende stap.
   Dank je wel Sanne!

   Sandra

   Pure San - Den Haag

   Mijn naam is Sanne Jansen

    

   • Ik heb o.a. 5+ jaar ervaring als beauty en marketing expert;
   • Zo heb ik zelf een beautysalon en daar jarenlang ervaring.
   • Ben ik een ervaren marketing expert in de beautybranche;
   • SalonCoach
   • Founder van het “GLOW Program”
   • Eigenaresse van SalonMarketing.