Over SalonMarketing

‘Op een persoonlijke wijze helpen wij bij het groeien en sterker maken van salons. Dit doen wij op een unieke manier met verfrissende resultaten waarmee de salon zich écht kan onderscheiden.’

SalonMarketing helpt beautyondernemers met het groeien en sterker maken van hun salon. Zowel online als offline. Wij ontwikkelen creatieve en onderscheidende concepten voor (beauty) ondernemers, bedrijven en merken. Daarnaast begeleidt en coach ik mijn klanten om hun onderneming naar een hoger niveau te tillen.

SalonMarketing is er voor gedreven & ambitieuze (beauty)ondernemers, bedrijven en merken. Onze klanten zijn meer dan alleen maar een klant. Ik streef naar een match voor lange termijn.

Warm & persoonlijk –  Ik werk graag nauw samen met mijn klanten op een warme en persoonlijke manier. Deze manier zorgt voor de juiste commitment in de samenwerking.

Intuïtief & Transparant – Ik werk graag vanuit mijn intuïtie. Ik voel goed aan wat er nodig is voor mijn klanten en wat de volgende stappen zijn. Daarnaast communiceren wij alles op een eerlijke en transparante manier.

Volg ons via Facebook of Instagram!