Wil jij een succesvolle salon?

& een kickass mindset zodat jij de topsalon van je dromen bereikt?

Ben jij dit?

Ik heb een enorme drive en wil graag groeien met mijn salon, maar…

“Ik heb een stok achter de deur nodig bij het laten groeien van mijn beautybusiness. Hoe ik verder kan komen weet ik niet zo goed en ik wil mij graag onderscheiden van de concurrentie. Vaak wil ik alles perfect doen en dan loop ik vast.”

=

Ik doe eigenlijk maar wat, echt goede basis en een helder plan heb ik niet.

=

Ik heb al een salon maar ik wil graag groeien.

=

Ik voel me soms onzeker “wie zit er nou op mij te wachten”.

=

Ik ben wel actief op social media maar het is tijd om echt mijn marketing & sales te verbeteren. 

=

Ik wil graag meer winst, plezier en vrijheid.

=

Ik heb wel wat ideeën, maar weet niet goed hoe ik ze in uitvoering kan brengen.

=

Ik heb te weinig tijd om alles écht goed aan te pakken.

“Where focus goes, energy flows” – Tony Robbins

In 2014 ben ik begonnen met ondernemen. Mijn dochter Nikki was toen een baby van 6 maanden en mijn zoon Sem was 1,5. Naast mijn droom om een beautysalon te beginnen was ik nog 3 dagen aan het werk bij een administratieve baan waar ik het vreselijk vond. Ondanks dat ik nul ervaring had in het ondernemen ben ik toch begonnen met salon.

Met ups & downs heb ik mijn salon opgebouwd. Eerst een half jaartje ambulant en daarna had ik eindelijk een kleine ruimte waar ik klanten kon ontvangen. Daarna ging het eigenlijk vrij snel. Binnen 1,5 jaar stopte ik bij mijn andere baan en mocht ik trainingen gaan geven voor een bekend wimperextension merk.

In die tijd kwam ik tot de ontdekking dat mijn collega’s in de branche veel moeite hadden met hun marketing. Iets waar ik juist heel veel plezier aan beleefde, ik deed alles zelf.. mijn website, social media, drukwerk noem het maar op.. Vanaf dag 1 wist ik dat dit belangrijk was voor mijn bedrijf dus heb ik het mezelf aangeleerd.

 

In 2016 besloot ik daarom mijn collega’s te gaan helpen en ben ik met SalonMarketing gestart. Ik heb ondertussen al talloze websites, drukwerk designs, logo’s en social media posts en strategieën mogen maken voor mijn klanten. Dit is verder gegroeid naar het helpen op dieper niveau en ben ik salons gaan coachen naar meer groei en succes in hun bedrijf.  

Gaandeweg ben ik erachter gekomen dat hier écht mijn hart ligt. Beautyondernemers helpen naar een succesvolle salon en een kickass mindset.

Om nog beter te worden als coach ben ik begonnen met een online training bij de coach der coaches Tony Robbins. Door zijn training kan ik nog beter helpen en zorgen voor die kickass mindset!

In al deze jaren van ondernemerschap en het volgen van trainingen heb ik MEGA veel kennis over het starten en runnen van een bedrijf en het creeëren van een succes mindset en ik doe niets liever dan dit stap voor stap met jou te delen!

 

GLOW PROGRAM

Om een succesvolle salon neer te zetten en een kickass mindset te ontwikkelen moet er best veel gebeuren. Het hoe, wat, wanneer kun je zelf ondervinden en je kan een hoop online opzoeken, maar dit kost veel tijd. Het is veel makkelijker om van een ervaren beautyondernemer te  leren wat je wel en niet moet doen! Het online programma “Glow Program’ helpt je om overzichtelijk en stap voor stap al deze informatie tot je te nemen en direct te gebruiken!

Ben jij er klaar voor? Wil jij nu eens écht aan de slag om van jouw salon een succes te maken?  Doe mee met het online programma ‘Glow Program’, waarin ik je leer hoe je succesvol wordt en een kickass mindset ontwikkeld. Ik help je door alle stappen die je moet nemen. Ik vertel je waar je mee start en welke stappen je vervolgens moet doen zodat je niets vergeet. Én ik zorg dat je een kickass mindset ontwikkeld waar je de rest van je leven profijt van zult hebben! Are you ready change?

Kickass Mindset

In deze module ga je een kickass mindset ontwikkelen zodat je een vliegende start met het Glow Program maakt!

=

Balans

=

Growth Mindset

=

Money Mindset

=

Money Belemmeringen

=

Zelfverzekerdheid

=

Focus

Your Plan

Bij deze module gaan we alles wat je hebt neergezet in Your Foundation uitwerken tot een helder plan! 

=

Helderheid Tool

=

Bucketlist

=

Doelen Stellen

=

Money Plan

=

Masterplan Part 1

=

Masterplan Part 2

Your Foundation

In deze module ga je aan de slag met de foundation van je salon. Een sterke basis van waaruit je verder kunt groeien naar succes! 

=

Je WHY

=

Je Superpower

=

Je Droomklant

=

Je Niche

=

Je Salonwaarden

=

Extra Waarde Geven

Marketing On Point

Je leert alle marketing en sales skills die nodig zijn om meer klanten aan te trekken en meer winst te maken.

=

Branding & Positionering

=

Website On Point

=

Social Media On Point

=

Klanten Werven & Behouden

=

Verkoopskills

=

Reflecteren, YOU MADE IT!

Ben jij die Glow Getter die er vol voor gaat?

Ik ben altijd heel transparant en eerlijk dat zal ik nu ook zijn. Wil je dat ik jou help naar the next level, dan moet je er voor de volle 100% voor gaan. Alleen dan zul je resultaat gaan zien. Doe je dit niet? Dan zul je blijven op het punt waar je nu staat.

Ik doe er alles aan om jou te helpen bij het succesvol maken van je salon en het ontwikkelen van een kickass mindset. Ben jij er klaar voor? Kun je niet wachten om aan de slag te gaan om de topsalon van je dromen te bereiken?  Doe dan mee!

Het is WEL voor jou als…

R

Je hebt een enorme drive en weet dat dit écht iets voor jou is!

R

Je ontzettend graag meer omzet wil maken met jouw salon.

R

Je aan de slag wil met jezelf en je beautyonderneming. Massive action!

R

Je de ambitie en motivatie hebt en er voor 100% voor wil gaan!

R

Je alles graag zelf wil doen, maar wel een stok achter de deur kunt gebruiken. 

Het is NIET voor jou als…

Q

Je eigenlijk geen zin meer hebt om aan je salon te werken.

Q

Je wil echt niet een halve dag per week met de groei van je salon bezig zijn.

Q

Je salon is je hobby… 

“Ik heb het nog nooits gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!” – Pippi Langkous

Wat krijg je bij het Glow Program?

=

Een compleet programma van 2 maanden. (met de mogelijkheid om sneller te werken)

=

Een digitaal werkboek bij iedere les.

=

Onbeperkt mogelijkheid om vragen te stellen in de Community.

=

Volledig online, dus te volgen waar je maar wil.

=

Lifetime toegang tot het complete Glow Program.

=

Community van Glow Sisters  in een privé Facebook-groep

=

1 x per week een reflectiemoment + feedback

=

Persoonlijke online begeleiding van Sanne op een laagdrempelige manier.

I need this!

Wat is mijn investering?

Met het Glow Program bouw je binnen 2 maanden de fundering voor een succesvolle salon én je ontwikkeld een kickass mindset! Ik heb goed nieuws want je kan per direct beginnen!

Betaal vandaag maar €47,-* (en de komende 11 maanden elke maand €47,-*) of betaal vandaag maar €87,-* (en dan de komende 5 maanden elke maand €87,-*) kies voor een eenmalige investering van €497,-*, voor de voordeligste optie.

Tot 6 april ontvang je 25% korting op het Glow Program!

* exclusief 21% BTW

Wat gebeurt er als je je aanmeldt?

Gelijk aan de slag!

I know how you feel! Je bent ontzettend enthousiast en kunt niet wachten om aan de slag te gaan. Daarom krijg je gelijk al toegang tot het programma en kun je direct van start gaan met de eerste les.  

w

Glow Sisters

Je bent niet alleen! Tijdens deze 2 maanden komen er allerlei vragen naar boven. Deze kun je in onze Facebook groep stellen en bespreken met de Glow Sisters (en met mij natuurlijk!!) of natuurlijk bewaren voor de wekelijkse live Q&A! 

Massive Action

Over 2 maanden staat jouw fundering, heb je een helder plan, een waterdichte strategie en kickass mindset waardoor je klanten als een magneet aantrekt.  Je komt steeds dichter bij jouw ideale Glow Getter Lifestyle. Kun je het je al inbeelden? 

You’re not alone in this, I’ll help you take the steps to succes!

Hai, ik ben Sanne

Een onzettende gedreven en leergierige 32 jarige mama. Ik run mijn bedrijven vanuit huis en onder mijn eigen voorwaarden. 

=

Mama van 2 draken, In love met mijn man en ik ben een true catlady…

=

Ik houdt niet van bullshit, ben transparant en super eerlijk.

=

Ik geloof vanuit mijn tenen dat je met de juiste mindset je leven kan creëren zoals jij dat wil.

=

Persoonlijke en zakelijke ontwikkeling vind ik super belangrijk. That’s what I do!

Als saloncoach, met een grote liefde voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling, leer ik beautyondernemers hoe ze een succesvolle business kunnen neerzetten en een kickass mindset ontwikkelen. 

WHAT THE F.A.Q.?

You’ve got questions, I’ve got answers

Wanneer start het programma?

Nu meteen! Wanneer jij besluit om mee te doen en je aanmeldt ontvang je vandaag nog jouw inloggegevens en kun je dus meteen starten.

Hoeveel tijd kost het mij?

Ik ga niet liegen, een succesvolle salon opbouwen kost tijd. Maar hey, jij bent ambitieus en wil maar al te graag aan de slag. Toch?

Per les zul je ongeveer een uurtje bezig zijn met het programma. Je kunt natuurlijk ook de hele week in 1 keer doen, maar dan heb je een hele dag nodig. Net wat jij wil!

Kan ik ook mee doen als mijn doelen nog niet helder heb?

Weet jij nog niet exact wat je wil met jouw salon? Misschien heb je wel ideeën, maar weet je niet of het allemaal haalbaar is. Herkenbaar, maar let me tell you… je bent er nooit 100% zeker van dat jouw idee het juiste idee is. Dit moet je testen. Als ondernemer moet je de stap durven nemen om iets te doen, om te beginnen en jouw idee de wereld in te gooien. Waarschijnlijk verander je nog een aantal keer van richting, maar dat is ok. Het hoort erbij! Ik ga jou helpen om deze keuze makkelijker te maken.

Kan ik ook mee doen als ik nog niet ben gestart?

Het programma is juist heel geschikt als je nog moeten starten. Voordat we écht aan de slag gaan met jouw salon in de markt zetten gaan we eerst kijken naar jouw ideale Glow Getter Lifestyle, hoe je weet of jouw idee een goed idee is, hoe je een helder plan maakt, enzovoort. Met dit programma zet je een hele sterke basis neer voor je beautyonderneming. 

Ik weet niet of dit de juiste tijd is. Kan ik niet beter wachten?

Is dit écht niet de juiste tijd of heb je een beetje last van faalangst? Mijn tip? Blijf het niet uitstellen. Het is nooit de juiste tijd, you have to start before you’re ready

Kan ik ook in termijnen betalen?

Yes, dat is zeker mogelijk! Kun of wil je het bedrag niet in één keer betalen, dan kun je er voor kiezen om het in 6 maandelijkse termijnen te betalen. Easy peasy!

Hoe lang krijg ik toegang tot het programma?

Lifetime! Je hele leven… Ok… tot het moment dat het Glow Program ooit stopt, maar dan krijg je de kans alles te downloaden. Dus ja, voor altijd!

Ik twijfel...

Bij twijfel zeg ik: doen! 

Waarom? Ten eerste omdat je deze heeeele pagina al hebt doorgespit and still going strong. Dat vertelt mij dat jij super veel interesse hebt en het programma goed kunt gebruiken. Maar blijkbaar heb je iemand nodig die tegen je zegt dat je het gewoon moet doen. 

Dus bij deze: Take Massive Action! 

Ik twijfel nog steeds...

Twijfel je nog steeds of het Glow Program op dit moment het juiste programma voor jou is? Stuur mij dan een mail met jouw situatie en ik vertel jou eerlijk of dit programma juist is voor jou of niet.

Want eerlijk is eerlijk, het is ook niet voor iedereen geschikt.

Oh. Voor wie is het niet?

Het programma is niet geschikt voor jou als je er niet voor de volle 100% voor gaat… Het is ook niet voor jou als je jouw salon niet serieus neemt en het als hobby erbij doet… 

Klinkt dit niet als jou, maar twijfel je nog steeds? Mail me >> info@salonmarketing.nl

Ik twijfel…

Kunnen we even bellen?

Twijfel je nog of het Glow Program op dit moment het juiste programma voor jou is? Stuur mij dan een mail met jouw situatie en ik vertel jou eerlijk of dit programma juist is voor jou of niet. Als je het prettig vind kunnen we dan ook een belafspraak inplannen.

Fuck it, ik doe gewoon mee!