SalonWebshop

Het zijn bizarre tijden momenteel. Het Coronavirus houdt het hele land (en de rest van de wereld) in zijn greep en o.a. beauty ondernemers moeten met deze lastige omstandigheden leren omgaan.

Wij hebben een fijne oplossing om creatief met de adviezen om te gaan. Veel van jullie hebben producten voor verkoop in de salon, maar daar wordt op de website nog vrijwel geen aandacht aan gegeven. 

Niemand weet hoe lang deze maatregelen precies gaan duren en daarom willen wij van Salonmarketing je een “tijdelijke” webshop aanbieden zonder dat je vastzit aan langlopende contracten of iets dergelijks.

In deze webshop komen je producten en cadeaubonnen te staan, de prijzen, de bestelwijze, bezorgwijze en eventuele andere benodigde info en voorwaarden. 

Een SalonWebshop kost tijdelijk eenmalig € 47,- ex btw.

✓ 100% geoptimaliseerd

✓ Gespecialiseerd in salons

✓ Persoonlijke service

Bestel nu jouw SalonWebshop

Zodra je jouw SalonWebshop hebt besteld nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Wij streven ernaar deze binnen een aantal dagen online te kunnen plaatsen! 

Meer over SalonMarketing…

Op een persoonlijke wijze helpen wij bij het groeien en sterker maken van salons. Dit doen wij op een unieke manier met verfrissende resultaten waarmee de salon zich écht kan onderscheiden.’

Warm & persoonlijk –  Ik werk graag nauw samen met mijn klanten op een warme en persoonlijke manier. Deze manier zorgt voor de juiste commitment in de samenwerking.

Intuïtief & Transparant – Ik werk graag vanuit mijn intuïtie. Ik voel goed aan wat er nodig is voor mijn klanten en wat de volgende stappen zijn. Daarnaast communiceren wij alles op een eerlijke en transparante manier.