Ik geef je drie tips om doelen te stellen voor jouw beautyonderneming. Wat wil jij in 2017 allemaal doen en bereiken met jouw salon?

De ene beautyondernemer begint in november al te bedenken wat zijn/haar doelen zijn voor het komende jaar. De ander denkt er op 1 januari pas aan.

Ik zal je drie tips geven om je op weg te helpen met doelen stellen!

 

  • Maak een plan.

Maak voor 2017 een plan van aanpak waarin je duidelijk je doelen stelt en beschrijft hoe je deze doelen gaat halen. Het is niet makkelijk om 12 maanden in de toekomst te kijken, maar probeer realistische en behaalbare doelen te stellen. “A goal without a plan is just a wish…”

 

  • Blijf ontwikkelen en leren.

Ga met je klanten in gesprek, leer ze beter kennen en probeer erachter te komen wat ze nog missen en wat ze juist heel fijn vinden. Leer meer over de producten die jij gebruikt zodat je de behandelingen nog beter kunt maken. Verdiep je in de salon achter de schermen, leer meer over administratie/boekhouding, verkopen, marketing enz. Denk eraan, stilstand is achteruitgang.

 

  • Productief zijn.

Jij laat je in 2017 niet meer afleiden door randzaken, jij gaat je focussen op jouw doelen! Niet meer urenlang rondkijken op internet zonder doel, stoppen met piekeren over kleine dingen, niet meer jaloers zijn op andere salons. Jij gaat knallen in 2017 met jouw salon!

 

Ik ben ontzettend benieuwd naar jullie doelen voor 2017, feel free to share them! Dat kan via een reactie onder dit artikel of door te mailen naar info@www.salonmarketing.nl.

p.s. Heb jij echt hulp nodig met het stellen van doelen? Heb je een specifieke vraag of onderwerp waar je meer over wilt weten? Laat het mij dan weten, wie weet kan ik je helpen!

doelen

Bron: Vicky Vermeiren

%d bloggers liken dit: