instagram

Voor en na foto’s kunnen je mooie Instagram feed ontzettend rommelig maken! Toch zijn deze foto’s heel handig voor je beautyonderneming. Je kunt zo laten zien welke resultaten je hebt bereikt.

Wil jij graag voor en na foto’s blijven delen via Instagram zonder dat je feed een puinhoop wordt, dan heb ik een aantal bruikbare tips voor je!

Hieronder vind je een aantal manieren waarop je de voor en na foto’s kunt delen zonder een chaotische feed te creëren.

1. Verstop ze onder de “cover”foto. Op Instagram kun je meerdere foto’s delen onder één post. Gebruik een cover foto (de eerste foto die je kiest) om de aandacht van je volgers te trekken. Leg uit in de caption (het bericht) dat je wilt dat de volgers naar links swipen om de voor en na foto te bekijken. Zo heb je een cover foto met het mooie resultaat en de 2e en 3e foto laten dan een voor en na foto zien (let hierbij op dat je de voor en na foto op dezelfde manier maakt in dezelfde positie.)

2. Plaats je voor en na foto’s in je Instagram Stories.
Instagram Stories is de perfecte manier om je voor en na foto’s te showen.
(meer over Instagram Stories binnenkort op de blog!)

3. Maak een Story Hoogtepunt op je profiel en noem deze VOOR EN NA FOTO’S.
Je kunt sinds kort je Stories bewaren door middel van hoogtepunten (let op: nog niet bij iedereen werkt deze functie al. Even geduld, dit wordt vanzelf geactiveerd)
Op deze manier kunnen volgers altijd alle voor en na foto’s terug kijken via je hoogtepunten.

Heb jij enig idee welke #hashtags je ideale klant gebruikt op Instagram?

Denk er eens over na en ga ze volgen! Zo leer je jouw ideale klant beter kennen en kun je ze beter bereiken.

Wil jij hulp bij jouw social media of wil jij je social media uit handen geven? Kijk voor meer informatie hier of neem contact met ons op.

%d bloggers liken dit: